sunnuntai 12. joulukuuta 2021

Morsiuskesä, ihana rakkausromaani

Enpä muista aikaisemmin lukeneeni Enni Mustosen kirjoja. Nyt kuitenkin kirppikseltä bongasin Morsiuskesän ja mukaanhan se sieltä lähti. 

Romaani oli positiivinen yllätys ja jatkossakin aion Mustosen kirjoja lukea. Päähenkilöt esiteltiin kirjan alussa. Miljöön kuvaus oli hienoa ja maatilanelämää kuvattiin hyvin totuudenmukaisesti. Ihanasti oli myös Keski-Suomalaisilla henkilöillä murre, jota itsekin puhun. Olisinkin yhden kuvauspaikan voinut hyvin sijoittaa meidän naapurikaupunkiin. 

Kirjahan piti yhdeltä istumalta lukea ja aamusta taas meinasi väsyttää. 

Suosittelen lämpimästi. Aivan ihana ja eläväinen romaani, jossa rakkaus löytyykin yllättävältä taholta. 


Kirjailija: Enni Mustonen
Julkaistu: 2009
Kustantaja: Otava
Sivumäärä: 255

Suomen suvi on kukkeimmillaan ja on aika etsiä maajusseille emäntäehdokkaita. Kovaonniset tv-sarjan kuvaukset saavat uuden suunnan, kun Suvelan Lauraa pyydetään tuuraamaan kuvaajaa.

Laura on talontytär itsekin ja sitä paitsi maineikas tv-kuvaaja, mutta navetanvinttien sijaan hän on viime vuodet kolunnut maailman kriisipisteitä tähtitoimittaja Jarkko Saaren työparina. Kunnes viimesyksyisellä Bagdadin keikalla kaikki romahti. Jarkko menehtyi autopommi-iskussa, ja myös vakavasti loukkaantunut Laura on siitä lähtien ollut toipumislomalla. 
Sitten soittaa Kikka, Jarkon entinen aviovaimo, joka on lopultakin päässyt ohjaamaan omaa tosi-tv-sarjaansa: "Laura hei, sä sait Jarkon enkä mä nostanut meteliä. Sä olet tän mulle velkaa." 
Hädässä ystävä tunnetaan, niin myös rakkaat viholliset.

Suosittu viihdekirjailija ENNI MUSTONEN kuvaa nykypäivän suomalaista maaseutua, ihmissuhteita ja mediamaailmaa tarkkanäköisesti ja lämpimän viihdyttävästi, niin kuin vain hän osaa.

Ääni- ja e-kirjana Morsiuskesä löytyy 
mm. >>> täältä <<<

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti