lauantai 4. joulukuuta 2021

Lauri Luu ja riivattu lukukoira

Tässä mainio uutuskirja pienimmille koululaisille. Etenkin niille, joiden mielestä lukeminen on tylsää! Jos tällä kirjalla ei pääse kirjojen maailmaan sisään, niin ei varmaan sitten millään. 
   Tarina ja kuvitus on ihan mahtavat, ja huumori iski minuunkin! Peliriippuvainen naapurin mummo, ovenkahvassa roikkuva lapsi..

 Teksti on helppoa luettavaa ja sopivan jännittävä juoni pitää mielenkiinnon yllä. Meillä tästä tykättiin ihan hirveästi. Ja tämä oli itsellekin kivaa luettavaa. 

Affiliate-linkki merkitty * 

              Kirja saatu kustantajalta 
    
Kirjailija: Marko Hautala
Kuvittaja: Broci
Julkaistu: 2021
Kustantaja: Haamu Kustannus 
Sivumäärä: 70 

Mitä tehdä, kun kiltti lukukoira alkaa raivoisasti repiä kirjoja ja pitää koko kirjastoa kauhun vallassa?
   Lauri Luu ei pidä lukemisesta, ei sitten lainkaan. Kun hän ottaa kirjan käsiinsä, kirjaimista tulee muurahaisia ja päätä alkaa kivistää.
   Lauri ei liioin välitä vierailuista kirjastossakaan, mutta suostuu käymään siellä isän mieliksi. Lukulamppu on ihan mukava lukukoira, vaikka sen hengitys löyhkää kammottavalle.
   Jos Lauri Luu lukisi, hän haluaisi lukea jännittäviä kirjoja. Mutta Lauri tietää kokemuksesta, ettei sellaisia ole olemassa. Tai niin hän luulee.
   Omituinen kirjastonhoitaja Kellari-Ulla tarjoaa luettavaksi niin jännittävän kirjan, että Laurin ja Lukulampun innolla ei ole rajoja. Ei mitään rajoja.
   Lauri Luu ja riivattu lukukoira on kauhukirjailija Marko Hautalan ensimmäinen lastenkirja.

Kirja löytyy myynnissä esim. * täältä

-Kirsi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti