maanantai 7. helmikuuta 2022

J. A. Kerley: Epäinhimillinen

Sain kirjastosta poistettuja kirjoja tuttavalta kasan ja ensimmäisenä luettavaksi pääsi J. A. Kerleyn Epäinhimillinen. En muistakseni ole aikaisemmin tämän kirjailijan kirjoja lukenutkaa. Kirja kuuluu Carson Ryder - sarjaan. Vaikka en aikaisempia sarjan kirjoja ole lukenutkaan ei se lukukokemusta haitannut. 

Kirja oli nimensäveroinen dekkari, onhan ihmiskauppa todellakin epäinhimillistä, julmaa ja ilettävää. Kirjan henkilöhahmot ja tapahtumien kulku oli loppuun asti mielenkiintosesti punottu. 

Affiliate-linkki merkitty * 


Kirjailija: J.A. Kerley
Julkaistu: 2013
Suomentanut : Päivi Paju
Kustantaja : Harper Crime
Sivumäärä: 335

Kieroutuneiden mielien tekemiin rikoksiin erikoistunut Carson Ryder oli luullut nähneensä ihmisen turmeltuneisuuden alimman alhon.

Hän on kuitenkin vasta aloittelemassa uutta työtään Miamissa, kun hänet kutsutaan kammottavalle rikospaikalle: betonipylvään luo, joka on rakennettu ihmisten ruumiista ja joissa kuolleiden tuska on jähmettynyt ikiajoiksi kiveen.

Pylvään salaisuuden selvittäminen vie hänet ihmiskaupan likaiseen maailmaan, jossa yksi pelosta suunniltaan oleva tyttö pitelee käsissään avaimia tuskan, prostituution ja murhien verkoston purkamiseen.

Mutta Ryden ei ole ainoa, joka jahtaa tyttöä - ja ne muut ovat valmiita tappamaan pitääkseen salaisuuden turvassa.

Kirja löytyy e-kirjana esim. *täältä

-Kirsi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti