maanantai 22. marraskuuta 2021

Psykologinen trilleri. Grebe: Kun jää pettää alta

Camilla Grebe on uusi tuttavuus minulle kirjojen puolella. Paljon olin kuullut Grebeä kehuttavan ja pakkohan se oli itsellekin muutama alkupään kirja tilata Pimeän puoli - sarjasta. 

Enkä yhtää ihmettele enää kehuja. 

Ihan viimeisille sivuille asti pysyi kirja jännittävänä ja loppuratkaisua en todellakaan osannut ennakoida. Harva kirja pitää näin hyvin lukijaa otteessa! 

Henkilöt ovat mielenkiintoisia ja monisyisiä omine ongelmineen. Kirjaa on helppo lukea ja kerronta on sujuvaa. Kertoja ja välillä aikakin vaihtuu kappaleittain Emman, Hannen ja Peterin välillä. 

Suosittelen! 

Affiliate-linkki merkitty * 

Kun jää pettää alta

Kirjailija :Camilla Grebe
Suomentanut : Sari Kumpulainen
Kustantaja : Gummerus Kustannus Oy Ruotsinkielinen alkuetos Älskaren från huvudkontoret ilmestyi 2015
Sivumäärä : 506

Emma on tulenpalavasti rakastunut, ja tunteiden kohde Jesper on kaikkea, mistä hän on haaveillut. On vain yksi mutta: Jesper on Emman ylin esimies, vaateliikeketjun skandaalinkäryinen, ja suhde on pidettävä salassa.
  Sitten Jesper tekee katoamistempun. 
  Kun Jesperin ylellisestä kodista löytyy raa'asti murhattu, tunnistamaton nainen, Jesperistä tulee rikoksen pääepäilty. Tapauksessa on tuttuja kaikuja, ja rikospoliisi Peter Lindgren ryhtyy tutkimaan murhaa kollegansa, profiloija Hanne Lagerlind-Schönin kanssa. He etsivät syyllistä mutta myös vastausta suuriin kysymyksiin : mitä rakkaus tekee meille, ja mitä rakkaus saa meidät tekemään?
   Kun jää pettää alta on ruotsalaisen Camilla Greben kansainvälinen läpimurto, jonka päähenkilöistä yksi on arvoituksellinen Tukholma. Se on lukijaa nautinnollisesti kieputtava psykologinen trilleri rakkaudesta ja petoksesta.

Adlibris on täynnä Black Week - tarjouksia ja nyt * tämäkin on tarjouksessa. 

-Kirsi Kirjapinon takana 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti