torstai 18. marraskuuta 2021

Hotellien henget

Hotelliyöpymisiä suunnitellessa kannattaa lukea tämä kirja. Joitakin voi kummitusten läsnäolo houkutella, toiset taas valihtee jonkun muun hotellin. Joillekin asialla ei ole mitään merkitystä. Joka tapauksessa hauskaa luettavaa, uskoi kummituksiin tai ei. 

AFFILIATE-LINKKI MERKITTY *

             Kirja saatu kustantajalta

Kirjailija: Tiina Hautala
Kuvittaja: Suvi Kari
Julkaistu: 2017
Kustantaja: Haamu Kustannus
Sivumäärä: 117

Uskotko aaveisiin? Olipa vastauksesi myöntävä tai kieltävä, aavetarinat ovat aina kulkeneet mukanamme ja niitä kerrotaan myös monista hotelleista. 

Hotellihuoneissa, kabineteissa ja henkilöstön taholta hotellien kulisseissa on ollut monenlaista tapahtumaa ja tunnetta ajan saatossa. On ollut kaikkinielevää intohimoa, perhedraamoja, on särjetty sydämiä, on tehty poliittisia ratkaisuja. On ollut katkeruutta, yksinäisyyttä, iloa ja rakkautta. On tehty laittomuuksia, koettu ja tehty väkivaltaa, nähty kuolemia ja juhlittu rankasti. 

Tähän kirjaan on kerätty aavetarinoita suomalaisista hotelleista. Hotelleista, joilla on mielenkiintoinen historia. Miljöötä kuvaillaan upeasti ja lukeminen on helppoa ja sujuvaa. Tarinaa ei keesekn malta jättää. Hotellien historiaa kerrotaan tarinoissa laajasti ja tarinat herättävät halua lähteä pienelle reissulle eri hotelleihin. 

Kirjassa esitellään seuraavat kymmenen hotellia. 

GLO Hotel Art, Helsinki 
Park Hotel, Turku
Mukkulan Kartano, Lahti
Hotelli Vanajanlinna, Hämeenlinna 
Imatran Valtionhotelli, Imatra
Grand Hotel Tammer, Tampere
Hotelli Punkaharju, Punkaharju 
Hotelli Central, Vaasa
Hotelli Seurahuone, Kokkola 
Hotelli Lasaretti, Oulu


Kirja löytyy myynnistä MM. * täältä



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti