torstai 25. marraskuuta 2021

Paremmaksi vain menee. Camilla Grebe : Horros

Pimeän puoli - sarjan kolmas (itsenäinen) osa piti ahmia heti perään. Kyllä aamulla taas väsytti, kun piti lukea loppuun asti. Pakko oli vaan saada tietää, miten Samuelin kävi.

Jälleen juoni oli uskomattoman hyvin punottu ja ennalta arvaamaton. Paikat ja henkilöt kuvailtu hyvin elävästi. Tykkään todella paljon Greben kirjojen hahmoista, ihan kuin he olisivat oikeita, todellisia ihmisiä. Tapahtumat itsessään oli jopa suorastaan puistattavia, miten sairas ihmismieli voikaan olla. Tai voisi, jostapahtumat olisivat totta. Tai voisi kai ne oikeastaan ollakin, ainakin joiltain osin. 

Affiliate-linkki merkitty * 

HORROS

Kirjailija: Camilla Grebe
Kääntäjä: Sari Kumpulainen
Kustantaja: Gummerus Kustannus Oy 
Sivumäärä: 589
Ruotsinkielinen alkuteos Dvalan ilmestyi 2018

18-vuotias Samuel pakenee Tukholmasta pilattuaan huumediilin. Saadakseen katon päänsä päälle hän suostuu avustajaksi pojalle, jolla on aivovamma. Mikään ei kuitenkaan mene suunnitelmien mukaan, kun Samuel aloittaa työt syrjäisessä merenrantatalossa. 
   Pian Samuel tarvitsee äitinsä apua. Hänen onnekseen Vapaakirkkoon kuuluva äiti Pernilla on valmis jopa kyseenalaistamaan uskonsa, jos se vain auttaa Samuelia saamaan elämän raiteilleen.
   Perhetragedian piinaama Manfred Olsson tutkii kahta huumerikosta, kun hänen, Samuelin ja Pernillan tiet risteävät. Saadakseen selkoa kummallisesta vyyhdistä Manfredin on turvauduttava profiloija Hanne Lagerlind-Schönin ammattitaitoon. 

Horros on piinaavan pelottava kertomus itsekeskeisyyden leimaamasta ajasta mutta myös kuvaus rakkaudesta, joka päihittää pimeät voimat.

Nyt pitää laittaa seuraava Pimeän puoli - sarjan kirja äkkiä tilaukseen! 

Tämän ja edeltävät kirjat löydät esim * täältä 
Ja nyt koodilla BLACK21 saat 10% alennuksen Adlibriksen tuotteista! 
(voimassa 28.11.21 asti) 

Kirsi Kirjapinon takana 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti