sunnuntai 24. huhtikuuta 2022

Feelgoodia : Remonttikohde

Affiliate-linkki merkitty * 
[Mainos HarperCollins Nordic] 

Eli Åhman Owetz oli minulle entuudestaan tuntematon kirjailija ja feelgoodkin vieras käsite. (Joo, katoin jo Googlesta. Itse en erityisemmin luokittele kirjoja, minulle on vain huonoja, hyviä ja huippuja). 

Ennakkoon en suuren suuria kirjalta odottanut, mutta loppujen lopuksi olin aivan myyty. Kirjan miljöö oli niin houkutteleva, että olisin voinut muuttaa sinne. Tai ainakin olisin halunnut vierailla siellä. 

Kirja huokuu rauhallisuutta ja onkin varmasti loistavaa lomalukemista. Vaikka kirjassa on monenlaista käännettä ja tapahtumaa, on kirjan tempo ja kulku kuitenkin jotenkin rentoa, rauhallista. 

Vahva suositus! 

Kirja saatu pr-tuotteena Instagramjulkaisua varten. 

Kirjailija: Eli Åhman Owetz 
Kääntäjä: Meri Ala-Tauriala
Julkaistu: 2022
Kustantaja: HarperCollins Nordic
Sivumäärä: 329

ELÄMÄNILOINEN JA HYVÄNTUULINEN TARINA UUSISTA ALUISTA

Susanne on eronnut miehestään Erikistä ja jättänyt työnsä Tukholmalaisessa arkkitehtitoimistossa. Hän muuttaa innoissaan entisen kyläkaupan yläkertaan uuden projektin perässä. Vanhan kenkätehtaan muuttaminen ylelliseksi kongressihotelliksi kuulostaa arkkitehdin unelmatehtävältä. Pian selviääkin, että suunnitelmissa on purkaa kaikki tehtaan viereiset talot, mikä pitäisi salata talossa asuvilta vuokralaisilta. Yksi asukkaista on Conny, joka on viisitoista vuotta Susannea nuorempi, mutta joka saa hänet nauramaan enemmän kuin hän on nauranut pitkään, pitkään aikaan. 

Oman kirjasi löydät esim. täältä

-Kirsi 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti