lauantai 1. tammikuuta 2022

Jaakko Melentjeff: Jos et valvo

Jos et valvo on kolmas itsenäinen osa aiempaan NORDA- sarjaan, joissa myös päähenkilönä Paula Korhonen. Itse en ole aiemmin ilmestyneitä lukenutkaan (vielä). Mielenkiintoinen dekkari, jossa uskottavat hahmot ongelmineen. Paulan ja hänen pomon välinen "skisma" on niin naisille tyypillistä, ja siihenhän toki vedetään kaikki mahdolliset sivulliset mukaan. 

"Jos et valvo, niin minä tulen kuin varas, etkä sinä tiedä, millä hetkellä minä sinun päällesi tulen."

Juoni on mielenkiintoinen. Runsaasta sivumäärästä huolimatta kirja pysyy kasassa ja jännittävänä loppuun asti. Kirjoitustyyliltään kirja on oikein mukavaa luettavaa ja käsistä ei malttaisi laskea. 

Suosittelen! 
Odotan innolla jatkoa sarjalle! 

Affiliate-linkki merkitty * 

         Kiitos kirjasta Atena Kustannus 

Kirjailija: Jaakko Melentjeff
Julkaistu: 2021
Kustantaja: Atena
Sivumäärä: 422

Psykologisessa jännärissä jäljitetään Ilmestyskirjaa siteeraavaa murhaajaa.

Ruumiinavauksessa selviää, että tamperelainen viikkolehden päätoimittaja on murhattu lääkesekoituksella. Kun hänen haudalleen ilmestyy sitaatti Ilmestyskirjasta ja kun Tukholmasta löytyy viitteitä samanlaisesta tapauksesta, aletaan Pohjolassa etsiä sarjamurhaaja.

Rikospoliisi Paula Korhonen saa apua yhteispohjoismaiselta vakavien rikosten yksiköltä. Hän kokee olevansa koko ajan jäljessä - myös siviilielämässään. Murhien syyt eivät löydy yhdestä maasta tai edes nykyhetkestä. Kun jahti kiihtyy, murhaaja katoaa kuin sivuhenkilö romaanin sivuilta.

Kirja löytyy myynnissä mm. *täältä

-Kirsi Kirjapinon takana 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti