keskiviikko 20. heinäkuuta 2022

Ihana fantasiakirja nuorille : Mustan kuun majatalo

Uuden nuorten fantasiasarjan jännittävä aloitus!

[Affiliate-linkki merkitty *] 

Kun perhoshullu Saimi Salaper rämistelee kuluneen Ford Transitin kyydissä Sinimäen rantakaupunkiin, alkaa merkillisten tapahtumien sarja. 

Saimi Salaper ja hänen eläinlääkäri-isänsä saapuvat Sinimäen kaupunkiin perustaakseen eläinsairaalan. Kuin sattuman oikusta he ostavat tarkoitukseensa vanhan majatalon, joka vetää Saimia salaperäisesti puoleensa ja sen jälkeen mikään ei ole niin kuin Saimi oli luullut.
 Majatalo ei ole mikä tahansa huojuva huvila, vaan se tarjoaa turvapaikan kaikille salaväkeläisille: hiisille, räpeltäjille, keijuille, peikoille, ilkinakkeleille ja muille luonnonhengille. Mutta kuka on salamieli, jota ilman majatalon vieraat ovat turvattomia? Ja mikä synkkä uhka väijyy melkein oven takana? 

Vaarallisten ja huvittavien sattumusten kautta Saimi löytää uusia ystäviä kuten hiisiprinsessa Anskariinan ja kyklooppi Tuffe Kloppin. 

Kirjan kuvitus on luonnollisesti mahtava! 

Meidän 10-vuotias antoi tälle kirjalle pisteet 5/5. Tykkäsi tosi paljon ja odottaa jo uutta innolla! Kirjahan hänen piti aikalaillaan yhdeltä istumalta lukea. Lukutoukka kun on, niin ei malttaisi hyvää kirjaa laskea kädestä, saatikka mennä ajoissa nukkumaan  :D

             [Mainos LASTEN KESKUS] 

Kirjoittanut: Reetta Niemelä
Kuvittanut: Katri Kirkkopelto
Julkaistu: 2021
Kustantaja: LASTEN KESKUS 
Sivumäärä: 310

Kirja löytyy myynnistä mm. täältä >>bing

-Kirsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti